Compatibele versies
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 4 dentes de alho
- 1 c. sopa de colorau
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 1 perna de borrego desossada (1500 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 120 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 c. chá de folhas de tomilho
Recheio
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g grelos descongelados e escorridos
- 1 c. sopa de vinagre
- 100 g alheira s/ pele
- 150 g vinho branco
- 50 g vinho do Porto
Arroz Selvagem
- 50 g cebola
- 15 g coentros
- 30 g azeite
- 150 g abóbora-manteiga, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 300 g arroz selvagem
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- ½ lima, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patê de salmão
5min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Creme de legumes, Filetes com arroz de tomate e abóbora e Crumble de maçã e pera
1h
Polvo no forno com risoto de grelos
1 Std. 40 Min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6h 25min
Mexilhões com pepino, pimento e hortelã
Geen beoordelingen
Folar de amêndoa
35min
Rolo de peru recheado
1h 15min
Tarte de verão com mousse de cereja
4h
Queijo camembert com cobertura de cogumelos
15min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min
Pudim de maracujá
2u. 5min