Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 70 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 20 g azeite
- 50 g cebola
- 300 g tomate maduro
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
- 120 g cebola roxa cortada em rodelas
- 120 g tomate-chucha cortado em rodelas
- 120 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- 120 g cogumelos frescos laminados
- 70 g requeijão (até 30% de gordura)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolonhesa vegan
40min
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 Min
Beringiza = beringela + piza
45min
Bolonhesa de lentilhas
50min
Miniquiches sem massa de curgete, cenoura e pimento
40min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Lasanha de abóbora e couve
1h 25 min
Pataniscas de espinafres com tahini
25min
Hambúrgueres de noz e feijão
1 godz. 45 min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4 godz. 20 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h