Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g alperce seco
- 150 g pistácios s/ casca
- 10 pés de salsa
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 2 folhas de salva fresca
- 50 g sobras de pão cortado em pedaços
- 300 g maçã Granny Smith cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 3 c. chá de sal
- 8 maçãs reinetas pequenas s/ caroços
- 2000 g lombo de porco c/ courato e aberto em lençol p/ rechear
- Pimenta q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3276 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1 Std.
Rolinhos de frango com molho de pimento e manjericão
8h 40min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 godz.
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 Std. 5 Min
Espetadas de frango com arroz selvagem
5 godz. 50 min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9 godz.
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55 dk
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14 Std. 10 Min
Lombo de porco recheado
1 Std. 30 Min
Lombinhos de porco com mostarda
14 godz.
Peru de Natal Recheado
19h