Compatibele versies
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne assada
- 2 c. sopa de banha
- 1000 g ganso de vitela limpo
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 2 c. sopa de mostarda
Esparregado de nabiças
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 350 g nabiças
- 35 g farinha
- 350 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. sopa de vinagre
Molho béarnaise
- 50 g vinagre
- 50 g chalota
- 200 g manteiga
- 1 c. chá de estragão, só as folhas
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2936.5 kJ / 701.9 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 54.9 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1021.7 mg
Alternatieve recepten
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min
Esparregado
20min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3 Std. 30 Min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 Min
Cocotes
40 Min
Açorda de alheira e grelos
35 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 godz. 35 min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 godz. 5 min
Sopa de cação
40 Min
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min