Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g cebola cortada em pedaços
- 300 g beldroegas, só as folhas
- 1 cabeça de alho roxa s/ casca branca (165 g aprox.)
- 100 g azeite
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortadas em rodelas
- 8 ovos
- 2 queijos frescos cortados em cubos
- Sobras de pão cortado em fatias finas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Xarém de conquilhas
3h
Favas guisadas
50 Min
Sopa de peixe alentejana
40min
Poejada
45min
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Gaspacho
30 Min
Tomatada de ovos
35 Min
Tomatada com ovos escalfados
55 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Sopa de cação
40min
Gaspacho
10min