Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Leite de amêndoa
- 200 g amêndoa c/ pele
- 500 g água, mais q.b. p/ demolhar
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 200 g esparguete integral ou outra massa a gosto
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
-
1
c. sopa de farinha de araruta
of 1 c. sopa de amido de milho - 1 pitada de pimenta preta
- 50 g espinafres
- 30 g amêndoa laminada torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5200.5 kJ / 1243 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 111.2 g
- Vetten
- 76.4 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 19.3 g
- Natrium
- 1001.3 mg
Alternatieve recepten
Alho-francês à Brás
45 Min
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1 Std.
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1 Std. 20 Min
Guisado de feijão fumegante
30 Min
Salada de massa e grão
25min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1 Std. 10 Min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Pimentos recheados com arroz integral
1 Std. 45 Min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 Std.
Brigadeiro de leite condensado de soja
25min
Bolo de chocolate vegan
45 Min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 Min