Massa com espinafres e bechamel de amêndoas

Massa com espinafres e bechamel de amêndoas

3.0 11 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 8u. 30min
2 doses

Ingrediënten

Leite de amêndoa
  • amêndoa c/ pele
    200 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    500 g
Massa
  • água
    1000 g
  • sal marinho
    1 c. chá de
  • esparguete integral ou outra massa a gosto
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • azeite
    35 g
  • farinha de araruta
    1 c. sopa de
    1 c. sopa de amido de milho
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • espinafres
    50 g
  • amêndoa laminada torrada
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1001.3 mg
Eiwitten 39.2 g
Calorieën 5200.5 kJ / 1243 kcal
Vetten 76.4 g
Vezels 19.3 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 111.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...