Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco
- 750 g água
- 150 g ervilhas descongeladas
- 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
- 1 c. chá de sal
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de bacon e alho-francês
35 min
Fricassé de lulas
40 min
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 min
Risoto de cogumelos com presunto
1 godz.
Massada de lulas
35 min
Risoto de curgete e camarão
35 min
Risoto de peru e espargos
40 min
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto de mexilhão com grelos
40 min
Risoto de curgete e bacon
35 min
Risoto de ervilhas e bacon
55 min