Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
-
250
g feijão-verde redondo fresco
of 250 g feijão-verde descongelado - 120 g massa tipo penne integral
- 1 ¼ c. chá de sal
- 70 g leite magro
- 50 g queijo fresco magro
- ½ c. chá de raspa de limão
- 100 g fiambre cozido cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 5 g sumo de limão
- ¼ c. chá de pimenta
- ¾ c. chá de orégãos
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1653.5 kJ / 395.2 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2243.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 Min
Massa com curgete e espargos verdes
45 Min
Fritata com chouriço
40 Min
Menu fresco: Sopa fria de pepino e abacate, salada agridoce de gambas e quinoa e mousse de Oreo®
Geen beoordelingen
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35 min
Tortilha de batata, bacon e queijo
50 Min
Penne de atum com manjericão
35 min
Noodles com frango e espinafres
25min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30min
Peru com molho de cogumelos
40 Min