Compatibele versies
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g salsa
- 3 dentes de alho
- 230 g azeite
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 folhas de louro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em rodelas grossas
- 800 g peixe-espada cortado em postas
- 1 pitada de pimenta
- 40 g vinagre de sidra
- 20 g mostarda de Dijon
- 5 g hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2685 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 Min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 λεπτ.
Caldeirada de peixe
45min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Coelho à caramela
13 Std.
Arroz de carapau - Kedgeree
1ωρ.
Solha com ervas e arroz jambalaya
45min
Ensopado de polvo à algarvia
1ωρ. 10 λεπτ.
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Carapaus alimados
24h
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1ωρ. 10 λεπτ.
Bacalhau à moda de Braga
40 Min