Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 750 g pato cortado em pedaços
- 50 g vinho tinto
- 2 c. chá de sal
-
1
c. sopa de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de tomilho
- 300 g água
- 20 g molho de soja
- 35 g farinha
- Leite q.b.
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g massa folhada
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 Std.
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Crepes de pescada
1h 15min
Esparregado
20 Min
Torta de camarão
45 Min
Empada de caça
48h
Empada de galinha
2h
Soufflé de peixe
1h 10min
Pudim de peixe da avó Titão
2 godz. 30 min
Pudim de bacalhau
2h
Crepes de camarão
1h 10min
Folhado de pato de Elvas
2h