Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 Min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 λεπτ.
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50 λεπτ.
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 Std. 5 Min
Douradas ao vapor
40 Min
Soufflé de peixe
1ωρ. 10 λεπτ.
Panacota light com morangos
3 Std.
Risoto de corvina e amêijoa
50 λεπτ.
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 λεπτ.
Peixe ao sal
1ωρ.
Robalo a vapor com molho de lima
35min