Compatibele versies
Creme de brócolos, couve-flor e curgete e tomate recheado com arroz de alho-francês e tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 480 g tomate médio (4 tomates aprox.)
- 60 g azeite
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 10 g manjericão
- 20 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 90 g atum em lata
- 40 g queijo feta
- 100 g cebola cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-flor cortada em pedaços pequenos
- 100 g brócolos, só os floretes
- 100 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 10 g salsa
- 1 c. chá de sal
- 800 g água
- 180 g arroz agulha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3812.9 kJ / 911.3 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 110.9 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1646.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Creme de brócolos e curgete e Cuscuz de laranja com frango
50min
Creme de agrião e curgete
35min
Creme de curgete
40min
Creme de brócolos e queijo camembert
45min
Creme de couve-flor com couve roxa
30min
Creme de couves
50min
Crème au Moulin Vert
40min
Creme de couves - TM31
50min
Creme de cenoura e tortilha de espinafres
50min
Creme de curgete e brócolos
35min
Creme de curgete e abóbora
50min