Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 placas de lasanha
Béchamel
- 30 g azeite extra virgem (02% acidez)
- 50 g farinha
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de peixe
1 Std.
Fofo de peixe
1h 10min
Arroz de peixe
55min
Massada de peixe
55min
Soufflé de peixe
1 Std.
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Soufflé de peixe
1h 10min
Empadão de peixe
1h 15min
O 1º bacalhau espiritual
40 Min