Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 placas de lasanha
Béchamel
- 30 g azeite extra virgem (02% acidez)
- 50 g farinha
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1h 25min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Empadão de atum
1h 10min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35 min
Empadão de peixe
1h
Empadão de peixe
1h 15 min
Empadão de peixe e ervilhas
1h 30min
Peixe escondido da horta
1h 20 min
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min
O 1º bacalhau espiritual
40min
Canelones de salmão
1h
Fofo de peixe
1h 10min