Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
of 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3769 kJ / 905 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 60 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Russische salade
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Alpenmacaroni
45min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Lamscurry
1 Std.