Apparaten en Accessoires
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3769 kJ /
905 kcal
Vetten
60 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Ananas Dessert met Meringue
25min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Bolognesesaus
1u. 15min