Shellfish Nage with Champagne

Shellfish Nage with Champagne

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • shallot (approx. 1 small shallot), halved
    40 g
  • Champagne
    300 g
    white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)
  • fresh mussels scrubbed and debearded
    800 g
  • unsalted butter plus 45 g diced
    1 Tbsp
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    300 g
  • small scallops
    12
  • plain flour plus extra for dusting
    25 g
  • double cream
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • fine sea salt to taste
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • puff pastry (see tip)
    250 g
  • medium egg beaten
    1

Voeding per 1 portion

Calorieën 1275 kcal / 5306.5 kJ
Eiwitten 43.3 g
Vetten 3.3 g
Koolhydraten 65.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 57.3 g
Natrium 2010.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...