Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
-
300
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
- 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 12 small scallops
- 25 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g double cream
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp lemon juice
- 250 g puff pastry (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 57.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2010.3 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Brioche Berry Pudding
1h
Bibimbap Burrito
45min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3h 40min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Mexican Chicken Ring
55 min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min