Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
-
300
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
- 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 12 small scallops
- 25 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g double cream
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp lemon juice
- 250 g puff pastry (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 57.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2010.3 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Kedgeree
45min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Chocolate Orange Mousse
2hod. 20min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min