Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- 130 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, non sucré, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- quelques copeaux de chocolat blanc et de chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 507.9 kJ / 121.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake chocolat et gingembre confit
1h 15min
Crème renversée au chocolat
1h
Gâteau au yaourt
1h 40min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Sablés au chocolat
50 min
Croquant au chocolat
16h 20min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25 min
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Tarte au chocolat
1h 40min
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Gâteau au chocolat express
20 min
Coulant au chocolat cœur cerise
1 godz. 30 min