Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- 130 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, non sucré, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- quelques copeaux de chocolat blanc et de chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 507.9 kJ / 121.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés au chocolat
50min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Mousse au chocolat
3h 20 min
Gâteau au yaourt
1h 40min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25min
Charlotte chocolat-banane
24hod.
Gâteau magique chocolat-caramel
5 Std.
Tarte au chocolat
1h 40min
Gâteau au chocolat express
20min
Gâteau au chocolat XXL
45min
Coulant au chocolat cœur cerise
1 Std. 30 Min