Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet d'origan frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 1 conserve de tomates concassées (de 800 g)
- 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 350 g de pâtes sèches (risoni)
- 200 g de feta, émiettée
- 80 g d'olives vertes et noires, dénoyautées, en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2402 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Pâtes au four rapides
55min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Tarte au gruyère
50min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 min
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Chana Masala
45min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot de riz à la tomate
30 min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 min