Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 1 bouquet de persil frais, plat (d’env. 20g), effeuillé
- 40 g de pistaches, nature
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- 3 citrons verts bio
- 80 g de miel liquide
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le riz et le poulet
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- ½ c. à café d'huile d'arachide
- 4 blancs de poulet, sans peau (d'env.140 g chacun)
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2457 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry panang
45 min
Chicken Teriyaki
45 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Poulet épicé au gingembre
45 min
Quick Indian Butter Chicken
45 min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 min
Poulet accompagné de riz aux courgettes et aux carottes
45 min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 min
One pot à la grecque
30 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Stroganoff
45 min