Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g de tomates concassées
- 2 bouquets de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 500 g de pâte sèche, type paccheri
- 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle cinque P
30 Min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Gnocchi Tricolore
35min
Salade à la grecque et croûtons
25min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Trenette au pesto
45 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
One pot à la grecque
30 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25min