Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optioneel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 736.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Tomato Focaccia
3 Std.
Duck, apricot and pine nut pastilla
50 min
Sumac-spiced Houmous
5min
Moroccan Bean Soup
45 min
Baklava
1 Std. 10 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Oreo® Ice Cream
8h 30 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Mini Oregano Focaccias
3h 40 min