Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1608.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de molcajete
10min
Barbacoa Tex-Mex
2h
Birria
1h
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35 min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1h
Tamales norteños
2h
Papas con chorizo
40min
Tacos de canasta
1h
Flautas de res
1h
Frijol con puerco
35 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min