Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crema de jitomate
30min
Camarones al ajillo
25min
Stroganoff de res TM6
1h
Dip de alcachofa y portobello
30min
Sándwich de filete de res
2h 30min
Tártara de Salmón
25min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Pollo teriyaki
30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min