Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 4 dientes de ajo
-
1
ramita de perejil fresco picado
of 1 cucharadita de perejil seco - 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
Cordero
- 2 paletillas de cordero (1800-2000 g) cortadas en dos
- 1650 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 28.35 g
- Koolhydraten
- 1.21 g
- Vetten
- 30.09 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1 Std.
Ternera con setas al brandy
45min
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15min
Carrilleras mar y montaña para dos
1 Std. 25 Min
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Caldo de pescado
45min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min