Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para dorar la carne)
- 80 g de puerro en rodajas
- 200 g de zanahorias (peladas y cortadas en rodajas)
- 1000 g de morcillo de ternera (en trozos de 3x3 cm)
- 3 pimientos choriceros (limpios, sin tallos ni semillas)
- 100 g de salsa de tomate
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 12 patatas pequeñas (aprox. 500 g)
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2495 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 528.7 mg
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Marmitako
40min
Marmitako para dos
30min
Patatas a la riojana
40min
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Pochas a la navarra
40min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Jardinera de carne y beicon
45 min
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Bonito a la riojana
50 min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min