Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1179 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al cilantro
35min
Camarones al ajillo
25 λεπτ.
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1ωρ. 30 λεπτ.
Stroganoff de res TM6
1ωρ.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1ωρ.
Filete a la pimienta
20 λεπτ.
Mongolian beef
1ωρ. 20 λεπτ.
Carne en su jugo
35min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 godz. 40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 λεπτ.
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1ωρ.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2u. 15min