Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1179 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete a la pimienta
20min
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Stroganoff de res TM6
1sa
Filetes al vino tinto para 2
55 dk
Camarones al mojo de ajo
20min
Camarones al ajillo
25 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1sa
New York con salsa bernesa
45h
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1sa
Mongolian beef
1sa 20 dk
Carne en su jugo
35 min