Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 40 g de cebolla blanca
- 100 g de chile guajillo, desvenado
- 2 - 3 chiles de árbol rojos, secos y desvenados (optioneel)
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite vegetal
- 80 g de agua
- sal, al gusto
- 750 g de chicharrón prensado, en trozos
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 19247.1 kJ / 4600.2 kcal
- Eiwitten
- 475.5 g
- Koolhydraten
- 94.1 g
- Vetten
- 251.6 g
- Verzadigd vet
- 87.7 g
- Vezels
- 35.4 g
- Natrium
- 13771.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55 Min
Pay de guayaba con almendras
4 Std. 30 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Coditos con queso
35 Min
Frijoles Maneados
20 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Salsa martajada
50min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Enchiladas suizas
1 Std.