![Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/146c0682a95f11981b4bff6c8c03ac87/Derivates/3bfdb77e9ee9c876ecf84b6a3ceabbb74b165f24.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 40 g de cebolla blanca
- 100 g de chile guajillo, desvenado
- 2 - 3 chiles de árbol rojos, secos y desvenados (optioneel)
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite vegetal
- 80 g de agua
- sal, al gusto
- 750 g de chicharrón prensado, en trozos
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 19247.1 kJ / 4600.2 kcal
- Eiwitten
- 475.5 g
- Koolhydraten
- 94.1 g
- Vetten
- 251.6 g
- Verzadigd vet
- 87.7 g
- Vezels
- 35.4 g
- Natrium
- 13771.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Salsa roja de molcajete
10min
Chorizo norteño
30 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Salsa martajada
50min
Caldo de queso
40 min
Pierna de cerdo colorada
1 godz.
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Chilorio
1 godz.
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.