Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 175 g di farina bigia, qualcosa in più per distribuire
- 80 g di burro, a pezzi (2 cm)
- ¾ di cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Verdure
- 100 g di carote, pelate
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di porri, privati del gambo e di parte del verde
- 150 g di zucchine, spuntate
Ripieno
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 125 g di panna intera
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 399 mg
Alternatieve recepten
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Torta salata con formaggio e porri
1h 5min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15 min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Torta di mele con crumble (TM6)
2u. 30min
Purè di patate nature
55min
Torta al cioccolato e zucchine
1 godz. 25 min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Spuma ai mirtilli
10 Min
Purea di patate
45 Min