Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
-
350
g di porri, tagliati a metà per il
lungo, a pezzi (4
cm) - 30 g di burro, non salato
-
250
g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40
min.) - 1 spicchio di aglio, schiacciato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 80 g di pancetta a cubetti
- 200 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Grittibänz dolci
2sa 15 dk
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Crostata di mele
1sa 15 dk
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Zuppa di barbabietole
45 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2hod. 10min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Salsa french dressing
20 dk
Torta di carote argoviese
2 Std.
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15 min
Quiche ai 4 formaggi
45 Min