Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (800 g)
- 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 350 g di pasta secca (risoni)
- 200 g di formaggio feta, sbriciolato
- 80 g di olive verdi e nere denocciolate tagliate ad anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2402 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Geen beoordelingen
Pollo alla stroganoff
50 min
Zuppa di riso
50 min
Feta al cartoccio
25 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Mini cannelloni
1h
Curry di zucca
30 min