Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di lenticchie
- 70 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 200 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di sedano rapa, pelato, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 200 g di acqua
- 200 g di vino rosso (ad es. Chianti)
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (800 g)
- 200 g di lenticchie (verdi)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 rametti di maggiorana fresca
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Salsa besciamella
- 750 g di latte intero
- 50 g di burro, non salato, a pezzetti (1 cm) e un po' di più per ungere
- 70 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 12 pasta secca, tipo lasagna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2307 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Torta di mele con crumble
2h 30min
Torta al cioccolato e zucchine
1 godz. 25 min
Cornetti al prosciutto
35min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Udon con verdure
40min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Insalata di mele e carote
5 Min
Guacamole
5 Min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Tartare di verdure
25min