Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fragole, mature ma sode, pulite
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 40 g di rucola
- 250 g di burrata a pezzi
- pepe macinato
- baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1554.6 kJ / 371.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 713.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con Feta e melanzane
30 dk
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3sa
Mini panettoni zenzero e ciliegie
Geen beoordelingen
Riso con manzo e peperoni
45 Min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40 dk
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45 Min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30 dk
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.