Arroz negro com lulas e camarão

Arroz negro com lulas e camarão

4.3 10 beoordeling
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 40min
6 doses

Ingrediënten

  • argolas de lulas
    300 - 400 g
  • sal
    4 pitadas de
  • farinha mais 1-2 c. de sopa
    100 g
  • alho
    4 dentes de
  • salsa folhas e caule
    7 - 8 pés de
  • malagueta seca (optioneel)
    1
  • azeite
    110 g
  • camarões grandes c/ casca
    12
  • vinho branco
    120 g
    120 g brandy
  • água
    650 g
  • tinta de lulas congelada
    4 - 8 g
  • caldo de peixe
    1 cubo de
  • cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    70 g
  • polpa de tomate
    70 g
  • arroz carolino
    350 g
  • pimentos vermelhos em conserva cortados em tiras
    4 - 6
  • óleo p/ fritar
    200 - 300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1520.5 mg
Eiwitten 18.5 g
Calorieën 3999 kJ / 955.8 kcal
Vetten 62.2 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 74.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...