Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g argolas de lulas
- 4 pitadas de sal
- 100 g farinha, mais 1-2 c. de sopa
- 4 dentes de alho
- 7 - 8 pés de salsa, folhas e caule
- 1 malagueta seca (optioneel)
- 110 g azeite
- 12 camarões grandes c/ casca
-
120
g vinho branco
of 120 g brandy - 650 g água
- 4 - 8 g tinta de lulas congelada
- 1 cubo de caldo de peixe
- 70 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g polpa de tomate
- 350 g arroz carolino
- 4 - 6 pimentos vermelhos em conserva cortados em tiras
- 200 - 300 g óleo p/ fritar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3999 kJ / 955.8 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 62.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1520.5 mg
Alternatieve recepten
Salada de frango e abacate
25 min
Arroz rápido de amêijoas à bulhão pato
25 min
Manteiga de alho assado
50min
Rösti suíço - TM6
9 Std.
Rolinhos de peru com bechamel de maçã da Denize Soares
3h
Burrito bibimbap
45min
Ice tea matcha com caramelo de coco
1h 45min
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Tártaro de salmão com ovo e abacate
45min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1h 25min
Bolo de maçã húmido - TM6
2h