Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 3 cm gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 150 g saquê
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 200 g arroz preto
- 200 g brócolos, só os floretes
- 600 - 800 g filetes de peixe sem pele (dourada, robalo, bacalhau, etc.), cortados em 4 pedaços (150-200 g cada aprox.)
- 4 pitadas de pimenta preta
- 10 g óleo de sésamo, mais 4 c. de chá p/ temperar e pincelar
- 1 c. sopa de sementes de sésamo
- 10 g cebolo (spring onion) cortado em fatias finas (2 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1989.6 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 751.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 Min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Coelhinhos de pão com recheio de queijo derretido
45 Min
Seitan Wellington com legumes a vapor
1 Std. 45 Min
Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio
1 Std.
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 Min
Peru e legumes em frasco com arroz
1 Std. 10 Min
Sopa de frango asiática
45 Min
Omelete de claras com curgete
30 Min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1 Std. 50 Min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura
55 Min