![Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado) Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c37971e15ab0cc8a687c9d29681b33c1/Derivates/d74867301af5f0f22b46a5327256a34f286bca6a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de vino de Oporto
Masa
- 15 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina de fuerza (y algo más para enharinar)
- 4 huevos
- 15 g de ron
- 40 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en dados (y algo más para engrasar)
Crema de yemas (Ovo Moles)
- 70 g de agua
- 190 g de azúcar
- 8 yemas de huevo
Montaje
- 250 g de cabello de ángel
- 30 g de nueces peladas en trozos
- 30 g de almendras tostadas sin sal, en trozos
- 1 yema de huevo batida
-
30
g de piñones crudos
of 30 g de palitos de almendra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 61.1 mg
Alternatieve recepten
Empanada murciana de atún
45 min
Roscos de vino
45 min
Orejas de carnaval
30 min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1h 15min
Mezcla de especias para panes rústicos
5min
Pan de muerto
3h
Crema de rabanitos con queso fresco de cabra
3 godz. 20 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2h 30min
Panecillos de patata
15h
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h