Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 400 g de leche
- 45 g de harina de repostería
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 50 g de azúcar
Masa
- 200 g de leche entera
- 25 g de levadura prensada fresca
- 55 g de agua
- 80 g de aceite de girasol
- 110 g de azúcar
- 10 g de sal
- 500 g de harina de fuerza
Montaje
- 350 g de chocolate con leche en trozos
- 140 g de agua
- 40 - 50 g de chocolate blanco para postres (2 barritas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3121 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 579.6 mg
Alternatieve recepten
Masa básica de pizza
1 Std.
Tarta de la abuela
4h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas
1 Std.
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Boston cream pie
3h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4 Std.
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2h