Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (optioneel)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
of 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3650 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 56.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 175.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4 Std. 50 Min
Quesada pasiega
45min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Flan de licor de café
5 godz. 15 min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Leche frita
2u. 45min
Pastel vasco (Gateau basque)
3 Std. 10 Min
Sobaos
30min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.