Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2h 30 min
Bambas de nata
1h 50 min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Xuxos de crema
1h 30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Suizos
2h 30 min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min
Tarta San Marcos
4h