![Miguelitos (Castilla la Mancha) Miguelitos (Castilla la Mancha)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7bcf7430-c21c-4091-ba85-7b592627e58d/Derivates/19416e4e-aa0d-4faf-8cf9-75a2a279b73a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Cañas de nata
30 min
Bombas toledanas
2h 15min
Brazos de chocolate y praliné
3h
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4h
Crema pastelera
10min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Pastel cordobés
1 godz. 45 min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4h