Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 70 g de azúcar
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de licor de anís
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 800 - 850 g de harina de trigo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
Para freír y rebozar
- 600 - 800 g de aceite para freír
- 80 - 100 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 54.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1sa
Roscos chiclaneros
1sa
Roscos de vino
45 Min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4 godz.
Minihojaldres de almendra
30 Min
Rosquillas
30 Min
Berlinesas rellenas de crema
4 godz. 20 min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Pudin de pan
3h
Orejas de carnaval
30 Min
Leche frita
2 Std. 45 Min
Tarta de piña al revés
40 dk