![Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM6) Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd2da2f3c40312336260568480f4b99d/Derivates/3574beed520036b33cc0a8a35307fb2c0500eb97.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 300 g water
- 3 tsp honey
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong wholemeal bread flour
- ½ tsp fine sea salt
Finalisation
- 150 g onions, halved vertically
- 150 g red pepper, cut in 4 wedges
- 30 g olive oil
- 15 g fresh rosemary leaves, cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Chutney
20min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1sa
Vegetable Stock Paste
50min
Steamed Rice
25 dk
Pizza Dough
1sa
Fruit Ice Cream
5 min
Potato Cakes
45min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min