Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g bloem
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ¼ afgestreken tl zout
- bloem om te bestuiven
- 150 g zure room, 18% vet
- ½ tl zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
Topping en afwerking
- 200 g witte ui gehalveerd
- 200 g rode ui gehalveerd
- 30 g verse bieslook, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Chocoladereep likeur
15 min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Soefganiots
2u.
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Banketbakkersroom
15 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.