Apparaten en Accessoires
Geflambeerde uientaart
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Portugees crème brûlée
25min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2u.
Amandelverslaving
1u.
Aardbeienmojito
10min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Yoghurtijs met mango
12u.
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Banketbakkersroom
15min