Apparaten en Accessoires
Kreplach
Voorbereiding 30min
Totaal 55min
15 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
806 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
766 kJ /
182 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Hot dogs
35min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Vegan kaas dip
40min