Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
TM6 TM5 TM31

Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Kruimeldeeg

  • 40 g suiker
  • 170 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten
  • 240 g bloem
  • 1 eierdooier
  • 2 snuifjes zout
  • ½ tl vanille-extract, natuurlijk
  • 1 eiwit

Passievruchtensaus

  • 8 passievruchten, het vlees uitgehaald
  • 50 g suiker

Bavaroiscrème

  • 400 g volle melk
  • ½ tl vanille-extract, natuurlijk
  • 6 eierdooiers
  • 70 g suiker
  • 25 g bloem
  • 35 g maïszetmeel

Montage

  • 3 - 4 rijpe mango's, maar stevig (ongeveer 300 g per mango)

Voeding
per 1 sneetje
Calorieën
2274.2 kJ / 543.6 kcal
Eiwitten
9.4 g
Koolhydraten
77.8 g
Vetten
23.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Vezels
5.4 g
Natrium
79.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten