Apparaten en Accessoires
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 45min
6 porties
Ingrediënten
-
seitanpoeder200 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout plus extra 5-6 snuifjes1 theelepel
-
gemalen peper9 snuifjes
-
mosterd2 tl
-
ciderazijn3 tl
-
water600 g
-
sojasaus50 g
-
voedingsgist vlokken4 el
-
ui gehalveerd250 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olie plus extra voor bestrijken en besprenkelen60 g
-
verse jonge spinazie200 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse champignons gehalveerd300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zwart sesamzaad om te besprenkelen1 el
-
bladerdeeg rechthoek1 vel
-
wortelen in plakjes (ongeveer 1 cm)150 g
-
zoete aardappelen in plakjes (ongeveer 1 cm)250 g
-
aardappelen met schil, gewassen, in plakjes (1 cm)300 g
-
pompoen vlees in plakjes150 g
-
courgette in plakjes (2 cm)150 g
-
rode paprika in plakjes (1 cm)200 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1243.6 mg
Eiwitten
40.3 g
Calorieën
2405.8 kJ /
575 kcal
Vetten
21.9 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
59.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min
Zeevruchtensoep
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min