Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de harina de trigo
- 15 g de aceite de oliva
- 125 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Cobertura
- 40 g de nueces peladas
- 100 g de endibias
- 200 g de pera conferencia cortada por la mitad a lo largo
- 100 g de crème fraîche
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de queso gorgonzola en trozos
- 15 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1964 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 690.7 mg
Alternatieve recepten
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45min
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9 godz. 30 min
Espirales de calabacín con boloñesa
40min
Ensalada de quinoa con melocotones y mozzarella
1h
Sirope de azafrán y miel
1 Std. 10 Min
Tarta de Cabrales y ricota
1 Std. 10 Min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55min
Tartar de champiñones
20min
Rollitos de pepino con ensalada de huevo y salmón ahumado
40min
Milhojas de manzana con crema de canónigos y nueces
15min
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Hummus de calabaza asada
1h 15min