Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 250 - 300 g de hojas de espinaca frescas
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- 4 - 5 láminas de masa filo
- 100 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1152 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 627.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fajitas integrales de pollo asado
1h 20min
Piadina con pollo y berenjena
2h 10 min.
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1h 20min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35min
Hummus de calabaza asada
1h 15min
Quiche de puerro y queso
1h 45min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1h
Wrap de tortilla con espinacas y champiñón
40min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40min