Compatibele versies
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehaktballetjes voor 3 gerechten
- 200 g oudbakken brood, in stukken (± 4-5 cm)
- 400 g melk
- 200 g uien, gehalveerd
- 6 teentjes knoflook
- 6 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 900 g gemengd gehakt
- 3 tl zout
- 2 tl vers gemalen zwarte peper
- 3 tl gedroogde tijm
- 3 tl gerookte paprikapoeder
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- olijfolie, om in te vetten
- 100 g paneermeel
1. Linguine en tomatensaus
- 100 g prei
- 1 teentje knoflook
- 30 g olijfolie
- 700 g tomaten passata
- 1250 g lauw water
- 1 takje verse basilicumbladeren
- 1 snuifje suiker
- 3 tl zout
- 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 10 g gedroogde peterselie
- 50 g Parmezaanse kaas
- 400 g droge pasta (linguine)
2. Noedelsoep
- 1 teentje knoflook
- 10 g verse gember
- 100 g prei, in stukken (2 cm)
- 30 g sesamolie
- 1200 g kippenbouillon
- 5 g steranijs
- 1 stuk vers citroengras (± 8 cm)
- 100 g wortelen, in julienne
- 100 g courgettes, in julienne
- 50 g rode paprika's, in julienne
- 250 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 2 tl sojasaus, om te besprenkelen
- 50 g lente-uien
- 1 takje verse korianderbladeren
3. Griekse salade
- 1 teentje knoflook
- 150 g extra vergine olijfolie
- 40 g azijn
- ½ citroen, het vers geperst sap en de schil
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 100 g rode paprika's
- 50 g groene paprika's
- 250 g kerstomaten
- 150 g komkommers
- 100 g uien
- 100 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g feta kaas
- Voeding
- per 12 porties
- Calorieën
- 42883.4 kJ / 10249.4 kcal
- Eiwitten
- 422.2 g
- Koolhydraten
- 921.9 g
- Vetten
- 552.3 g
- Verzadigd vet
- 281.2 g
- Vezels
- 77.9 g
- Natrium
- 23764.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Aromatische kipcurry
1hod.
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1hod.
Boekweit met champignons
25min
Levercake
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min