Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 266.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Pasta alla Nerano
40min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min