Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 266.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1sa
Salmon Filo Spiral
1 Std. 10 Min
Rum Babas
3h 45min
Portuguese Leeks
45 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Green Tea with Orange and Spices
15 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Creamy Pepper Soup
20 Min