Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ½ oz yellow onions, cut into halves
- ½ oz butter
-
35
oz fresh green peas, divided
of 35 oz frozen green peas, divided - 21 oz water
-
1
tbsp vegetable stock paste
of 1 tbsp homemade vegetable stock paste -
7
oz sour cream
of 7 oz crème fraîche - 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701.5 kJ / 167.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 176.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Boston Clam Chowder
55 min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Creamy pea soup
40min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min