Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ½ oz yellow onions, cut into halves
- ½ oz butter
-
35
oz fresh green peas, divided
of 35 oz frozen green peas, divided - 21 oz water
-
1
tbsp vegetable stock paste
of 1 tbsp homemade vegetable stock paste -
7
oz sour cream
of 7 oz crème fraîche - 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701.5 kJ / 167.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 176.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hungarian Mushroom Soup
35min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Grisons Barley Soup
55min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Fruit Ice Cream
5 min
Creamy Tomato Soup
30min
Creamy pea soup
40min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Beet Salad
15 min
Broccoli and Cheddar Soup
40min