Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a pezzi (5 cm)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, al naturale
- 250 g di mezza panna
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura 4-5 min.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3058 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Empanada di tonno
1h 10min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Sformato di pasta
50 min
Torta ai frutti rossi
1h 15 min
Sformato di pollo e pancetta
1h 10min
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45 min