Compatibele versies
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio, tagliati a metà
- 200 g di burro, a pezzi
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di pomodori secchi, sott'olio
- 15 g di miele
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di aneto fresco, le punte lavate e asciugate
- 1 ½ cucchiaino di maggiorana
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprica, affumicata, macinata
- 4 costolette di maiale, con l'osso dal collo (ciascuno di almeno 3 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1301 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 godz.
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min
Smoothie A-C-E
5 min
Burro al pomodoro
5 min
Carne con verdure con riso
15 Min
Patate dolci e lenticchie
Geen beoordelingen
Torta di Zugo al kirsch
4 godz.
Quark alle erbe aromatiche
10 Min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min