Compatibele versies
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio, tagliati a metà
- 200 g di burro, a pezzi
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di pomodori secchi, sott'olio
- 15 g di miele
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di aneto fresco, le punte lavate e asciugate
- 1 ½ cucchiaino di maggiorana
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprica, affumicata, macinata
- 4 costolette di maiale, con l'osso dal collo (ciascuno di almeno 3 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1301 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Chutney di pesche con curry
Pas d’évaluation
Torta salata alle verdure
Pas d’évaluation
Purea di mele per la dispensa
Pas d’évaluation
Crostata al rabarbaro
55min
Crema di riso
10min
Knöpfli
50 min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Pas d’évaluation
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Cracker al formaggio
2 godz. 30 min
Millefoglie alle mele con zafferano
3sa 15 dk